Publicat de: deeam | decembrie 16, 2009

Johann Strauss Ensemble, concert extraordinar… în blugi

Faimosul ansamblu „Johann Strauss” a susţinut un concert extraordinar „Christmas in Vienna”, miercuri, la Bucureşti. Din cauza numărului mare de cereri s-au organizat două concerte: unul de la ora 16:00 şi cel de-al doilea de la ora 19:30.

Ineditul acestei seri magice constă în faptul că faimoasa orchestră, celebrul bariton Micheal Havlicek şi soprana Romana Beutel au cîntat în hainele de stradă, cele cu care au fost îmbrăcaţi pe drumul de la Iaşi la Bucureşti.

Ansamblul a susţinut un concert, marţi, la Iaşi. După concert autocarul cu o parte din recuzită şi costumele membrilor ansamblului a pornit spre Bucureşti, dar, din cauza zăpezii şi a drumurilor blocate, nu a ajuns pînă la ora 16:00. Cum un necaz nu vine niciodată singur, avionul care îi aducea la Bucureşti pe membrii ansamblului a avut 3 ore întîrziere, aceştia fiind nevoiţi să urce direct pe scenă.

Cu toate acestea, concertul a fost cu adevărat extraordinar şi spectatorii nu au regretat ora în care au aşteptat nerăbdători.

Johann Strauss Ensemble a reuşit să încînte publicul din toate centrele muzicale europene. S-au bucurat de reprezentaţiile orchestrei spectatori din Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg, Linz şi, desigur, Viena.

Orchestra Johann Strauss a fost fondată în 1985. Între timp au fost cooptaţi muzicieni talentaţi de toate naţionalităţile. Sunetul tipic şi unic austriac, plus o picătură de umor, stau la baza succesului internaţional al acestei orchestre de virtuozi, aplaudată cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele.

Repertoriul ansamblului conţine lucrări ale familiei de compozitori Strauss şi ale altor mari compozitori, Mozart, Haydn, beethoven, Schubert sau Dvorak.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: