Publicat de: deeam | iulie 5, 2008

Interesant

Am terminat examenele şi am început să mai citesc presa dedicată „regnului” pe care îl reprezint. Am găsit un articol interesant, cu care sînt de acord. Femeile preferă bărbaţii cu un look răvăşit, cu toate că ele petrec în faţa oglinzii ore întregi şi îşi aranjează pînă şi ultimul fir de păr de la sprînceană.

Bărbaţii cu un apect răvăşit, uşor neglijent şi atractiv au cele mai mare şanse de a cuceri o femeie, se arată într-un studiu publicat recent pe Telegraph.co.uk. Se pare că femeile manifestă o preferinţă vădită pentru bărbaţii neraşi de cîteva zile, aceştia fiind consideraţi mai sexy decît bărbaţii cu barbă şi chiar decît cei proaspat-raşi. Femeile care au luat parte la studiu au caracterizat bărbaţii ce adoptă acest stil drept duri, maturi, agresivi, dominanţi, considerîndu-i în acelaşi timp a fi partenerii cei mai potriviţi atît pentru o relaţie de scurtă durată, cît şi în cazul relaţiilor stabile, pe termen lung. O explicaţie perfect plauzibilă pentru această preferinţă a femeilor nu există, însă specialiştii în evoluţia umană sînt de părere că părul facial este perceput drept un semn de agresivitate.

Aşa că, dacă vreţi să faceţi cuceriri, nu vă mai bărbieriţi dragii mei, şi poate, cele care au citit acest articol vor înţelege mesajul.

Întregul articol este aici

Reclame

Responses

  1. Adevarat… interesant 🙂
    ce ti-e si cu preferintele astea :p

  2. gusturile nu se discuta;)

  3. […] 7, 2008 in aberaţiiTags: lame Domnişoara Andreea cred că vrea să falimenteze firmele care produc lame de ras. Cică e mult mai bine pentru specia […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: