Publicat de: deeam | martie 13, 2008

Din nou copil

lamecirc1.jpgMarti am fost din nou la circ dupa foarte multi ani. Cu nepotica mea si cu inca foarte multi copilasi de gradinita. Spectacolul a fost super. Dresuri de lame, cai, catei, lei (si nu erau prea noi) si tigrii. Au fost si numere de iluzionism. Foarte frumos. Cea mai frumoasa a fost dresura de lei si tigrii. Erau doi leuti (Leo si Damian) doi tigri siberieni, patru tigrii bengalezi. Copii au urmarit curios iar la sfirsit au aplaudat minute in sir.

Si acrobatii au fost de nota zece, iar albinutele care s-au batut cu apa pe scena stropind pe cei care se aflau pe rindurile din fata au fost minunati.

La final majoritatea copiilor au spus ca le-au placut cateii care stateau in banci, ca la scoala si faceau adunari.

Din pacate nu am putut face decit doua poze si acelea cu mare greutate. Data viitoare merg din nou, cu toate ca m-am trezit la ora 6 dimineata si am petrecut aproape doua ore in trafic pina la circ.

leuticirc1.jpg

Si ca sa fiu rautacioasa, am cautat Gazeta pe tot traseul Aparatorii Patriei – Circul Globus, marti la ora 8.30. Nu am gasit nici macar un exemplar. Replica vinzatorilor era aproape de fiecare data: „Va dau prosportu` ca asta se vinde mai greu”.

Prietenii stiu de ce!


Răspunsuri

  1. numerele alea de iluzionism, crezi că dacă vorbesc cu ei, mă teleportează în Australia?

  2. este foarte posibil. daca inchizi ochii si eu te pot teleporta. :))

  3. can you??? 🙂 poţi să şuieri precum vîntul din deşert? 😛

  4. hmm …


Lasă un comentariu

Categorii